איזה כיף!! הגיע הקיץ, השבוע הרגשנו אותו טוב ובעוצמה… להסתובב בגופיה או שמלה, כפכפים, לבלות עם הילדים בגינה עד שעה מאוחרת, יושבים בערב עם חלון פתוח לרווחה, אויר נעים, ריח של חופש. אנחנו בתחילתו של הקיץ והחום עדיין לא בשיא עוצמתו, העוצמה מגיעה באוגוסט. אוגוסט הוא חודש שמי בכלל יכול לחשוב על לצאת לגינה או להסתובב, סוגרים חלונות ומדליקים מזגנים, אין אויר לנשום והזיעה אוףףף הזיעה.

אז עכשיו כשהקיץ פה אני מכינה לי רשימה של מה עדיף.

נעליים על כל צורתם –

בקיץ כפכפים, סנדלים בלי גרביים, פחות כביסה, פחות חיבורים בין זוגות ואיפה קיבינימט החור השחור של הגרביים?? השנה הייתי חכמה וקניתי לילדות 30! זוגות גרביים לבנות, כולן באותו צבע, אין חיפושי זוגות, אין איבודי זוגות. נשארנו עם 2 זוגות, טוב נו, לפחות הם באותו צבע.

אבל בחורף…. אחחח המגפיים! אני נורא אוהבת מגפיים, אין כמו איזה מגף מדליק שמרים את כל הגוף ונותן לוק שאף סנדל לא יחליף וזה כמובן הסטיילינג האישי שלי בלבד.

כפכפים-לנשים-עם-אבן

ים

אנחנו במשפחה מחכים לקיץ בשביל ללכת לים. שישי אחה"צ מלווים את השמש לשקיעה, אושר, ילדים רצים במים, שלווה. פחחחח שלווה?? מתי בפעם האחרונה הייתבים בקיץ והרגשת beachשלווה? המוני אנשים על אנשים שיושבים על אנשים, הדבר האחרון שהרגשתי היתה שלווה. בשביל שלווה בים צריך לנסוע לים בחורף! זאת שלווה אמיתית…

 

 

 

 

עורoil

הולכים לים, משתזפים, הלחיים מקבלות צבע אדמדם יפה, הגוף מקבל קצת צבע, קיץ נו… הקושי הוא במעברי העונות כמו עכשיו, הגוף מרגיש כמו נייר שיוף, יבש ומגרד. אז חייבים קרם גוף ומצאתי אחד כזה שהיה לי ממש טוב. שמן לחיטוב גוף (ככה הוא נקרא) הוא מרכך, מונע יובש, מלחלח, מרגיע ומגמיש את העור, ניסיתי והרגשתי טוב.

 שמן מעולה!

 

 

אוכל

בחורף זה מרק! אני אוהבת מרק, הכי קל להכנה,  כולם אוהבים את זה אצלי וביננו אין כמו מרק עדשים / ירקות / עגבניות ביום קר.

עם הקיץ בא לי החשק לעוגת גבינה קרה וזה גרם לי להזכר בעוגת גבינה פירורים עם 3 טריקים שלמדתי לאורך השנים.

מתכון לעוגת גבינה עם פירורים + 3 טיפים!

בצק פריך:

  1. כל מתכון של בצק פריך שיש, היום הלכתי על זה של מיקי שמו: מתכון לבצק פריך
  2. טיפ 1: הבנות ביקשו עוגת שוקולד אז הוספתי קקאו לבצק.
  3. טיפ 2 שלמדתי מקרין גורן: לאחר שהבצק פריך מוכן, לגרד שכבה ולשים בצד לטובה השכבה המכסה.

לגבינה:

מצרכים:

חצי קילו גבינה 5%

שמנת חמוצה

שמנת מתוקה

רבע – חצי כוס סוכר, תלוי מהי רמת המתיקות האהובה עליכם.

גרידת לימון.

אופן ההכנה:

  1. טיפ 3 והכי חשבון – לשים את הגבינה והשמנת במסננת למשך לילה! כל הנוזלים יוצאים והגבינה מתקשה ומתייצבת, אין צורך בג'לטין.

  2. להקציף שמנת מתוקה עם הסוכר.
  3. לאחר שהשמנת מתוקה מתקשה, להוסיף את הגבינה לאט לאט להקצפה.
  4. לגרד קליפה של לימון ולהוסיף לקציפה.
  5. למרוח את הקציפה על הבצק ולפזר את ה"שאריות" של הבצק.
  6. להקפיא למשך כשעתיים.

ת'כלס, עדיין לא החלטתי אם אני טיפוס של חורף או קיץ… אבל למה חייב להחליט??? אני פשוט נהנית משניהם וממה שביניהם כשהם מגיעים. אז מתחיל הקיץ ויאללה בלאגן!

/* */

//www.googleadservices.com/pagead/conversion.js